VYTRHÁVAŤ SLOVÁ Z KONTEXTU NIE JE PROFESIONALITA, ALE AMATERIZMUS

23. októbra 2019, Ľuboš Kabát - Sme rodina, Nezaradené

👉 Politika je vec zložitá plná nástrah ,nejasností,stratégie. Ak politik nevie plávať medzi žralokmi v mútnych vodách stane sa bábkou, lokajom mocných a to Boris Kollár nedopustí.

➡️ Po včerajšom sedení lídrov opozičných a mimovládnych strán prišlo xxx komentov o sklamaní, zrade zo strany Borisa Kollára, hnutia SME RODINA, ale opak je pravdou.Boris Kollár ostáva verný voličovi, programu, politike, ktorú zvolil. Ja ako Krajský predseda hnutia za Trnavský kraj mám potrebu dať pár vecí na správnu mieru, pretože jak hnutie SME RODINA, tak Boris Kollár rešpektuje vôľu voličov a má program ktorý je nemenný!!!
➡️ Samotné stretnutie lídrov súčasnej opozície a mimovládnych politických strán bolo za účelom zosúladiť možnú spoluprácu politických strán v budúcnosti. Každá politická.strana má svoj program a nájsť spoločnú reč je vecou potreby. Ak chcete niekoho poznať je logické, že s ním musíte aj viesť dialóg ktorý ukáže, či je alebo nie je možné nájsť v budúcnosti spoločnú reč, vytvoriť prijateľné kompromisy. Tým pádom je logické, že Boris Kollár takéto stretnutie na základe pozvania prijal, čím má možnosť si v ďalšom slede udalostí tvoriť smerovanie. Boris Kollár jasne prehlásil, že každý kto má nejaké údajne podozrenia nech ich vyvráti tak ako on. Rovnosť metra a bodka. Je jedno či Kiska,Beblavý,Truban,Matovič,Sulík, proste ak príde nejaká kauza, podozrenia, je povinnosť zaujať stanovisko a vyvrátiť dané podozrenia. Zákon síce hovorí podozrivý,obvinený nie je povinný dokazovať svoju nevinu, ale orgán činný v tr.konaní je povinný dokázať vinu, ale vážení, to v politike je úplne iný level a preto ak pri politikovi príde k podozreniam, mal by konať a podozrenia vyvrátiť. Takže takto to proste je. SME RODINA má svoje priority a program ktorý musí byť zlúčiteľný aj cestou prijateľných kompromisov s programom iných politických strán, no slovo, ktoré Boris Kollár dal voličom bude dodržané. Vznikajú nám rôzne bloky, ako národný,liberálny,údajne sociálny,konzervatívny a tak Boris Kollár, alebo hnutie SME RODINA musí hľadať potencionálnych partnerov s ktorými dokáže riadiť štát a nesklame voliča. Takto treba vnímať súčasné kroky hnutia SME RODINA.
➡️Politika to nie je stavanie hradov z piesku, ale súbeh skutočnosti,okolností, ktoré možno nedávajú zmysel, ale plnia účel pre orientáciu politickej strany v samotnej politike. Pre hnutie SME RODINA a Borisa Kollára je dôležité zlepšovať stav na Slovensku a tak má postavené aj priority a tým to ukončím.

🇸🇰Boris Kollár nepatrí nikomu, ale je tu pre všetkých🇸🇰